Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Webbkarta:
Färg:
Choose language

Choose language

  • Svenska
  • English

Om Ekens​

Starten

Idén till Ekens Assistans AB kom ur en önskan att kunna förbättra för assistansberättigade, då upplevelsen var att det inte fungerade optimalt med hur assistansersättningen hanterades och möjlighet att själv välja assistenter.

2009-04-01 Startades Ekens Assistans AB med idén att assistansberättigade ska ha så stort inflytande som möjligt över assistansen.​

Idag tillhandahåller Ekens Assistans AB personlig assistans samt ledsagar- och avlösarervice.

Kontoret är beläget i Furulund i Kävlinge kommun och totalt är det ca 250 anställda.

Avtal

​Arbetsgivarorganisationen Vårdföretagarna en del av Almega

Ekens Assistans AB är medlem i arbetsgivarorganisationen Vårdföretagarna Almega och följer kollektivavtalet mellan Vårdföretagarna och Kommunal för Personlig Assistans.

Certifieringar

Ekens Assistans AB är medlemar och certifierad av PARO (Privata assistansanordnares riksorganisation).

PARO är en politiskt obunden organisation, som har till sin främsta uppgift att företräda branschen gentemot politiker, myndigheter och andra organisationer.

Ekens Assistans AB är idag AA-certifierade av Soliditet AB som är Nordens ledande leverantör av kredit- & affärsinformation.

För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt för att uppnå AA (Dubbel-A) rating.​

Ny hemsida

2017-02-28

Vår nya hemsida är på plats och med den en del ny information.
I och med den nya informationen lever Ekens Assistans AB upp till kraven om transparant redovisning

Läs mer